ایران نت لوگو

ایران نت ارائه دهنده خدمات هاستیگ و دامنه در حوزه فناوری و توسعه اطلاعات با متنوع ترین سرویس ها و خدمات ویژه کسب وکارهای آنلاین در کشور

آموزش نحوه تغییرات فوتر سایت در وردپرس

5/5

خلاصه مطلب : نحوه صحیح ویرایش فوتر سایت و اتصالات آن در وردپرس

با مشاهده ویدیوی آموزشی نحوه تغییرات در فوتر و برداشتن لینک های طراح های سایت از فوتر میتوانید موارد لیست شده در پایین را یاد بگیردی :

  • معرفی بخش کاربری فوتر در وب سایت
  • برداشت مارک آپ های تجاری 
  • ایجاد اتصال فوتر به وب سایت
  • امکان شخصی سازی فوتر و تغییر المان های موجود
  • و بسیار موارد مهم دریگر درخصوص فوتر وب سایت های وردپرسی که با صفحه ساز المنتور طراحی شده اند…

از لحاظ مارکتینگ این مورد ایرادی ندارد اما از لحاظ تکنیکال ممکنه باعث افت شدید سرعت وب سایت ما شود . همان طور که میدونید بخش هدر و فوتر در تمام صفحات سایت ما تکرار خواهند شد و اگز تاثیر زیادی بر کم کردن سرعت سایت ما داشته باشند این مشگل در تمام صفحات دیده خواهد شد. و آی فرم های نقشه های گوگل یا تعداد بالای کد های فرم های تما میتونه باعث افت کیفیت فوتر ما در زمینه لود و سرعت شود . اما اگز نیاز کسب کار شما واجب تر از سرعت لود سایت هست میتونید از این امکان استفاده کنید اما موارد دیگه با طراحی صفحات جانبی خوب میتونه این نیاز رو برطرف کنه اگه اطلاعات بیشتری رو در خصوص طراحی سایت بدونید . 

بله سایت رو میشه بدون فوتر طرحی کرد و قرار داد اما این کار شما از عرف خارج خواهد بود و باعث سردرگمی کاربران شما خواهد شد. و ما بسیاری از امتیازهای برندیگ سایت رو از دست خواهید داد. مخاطبین شما همیشه عادت دارند که در بالاترین قسمت صفحه یک وب سایت یک بخش پایه به نام هدر و در پایین ترین بخش صفحه سایت یک بخش پایه به نام فوتر رو مشاهده کنند که موارد مشخصی از اطلاعات وب سایت و لینک های مفیدی رو به آنها پیشنهاد میده از این رو شما تجربه خوب کاربری در سایت رو فدای یک ایده اشتباه خواهید کرد شما به جای نداشتن فوتر میتوانید از سبک های طراحی فوتر های کوچک استفاده کنید . 

مدرس : سعید صیفی

طراح و توسعه دهنده وب ، مدیر عامل ایران نت

دریافت هاست رایگان

در این دوره یک هاست رایگان 3 گیگ کشور آلمان دریافت خواهید کرد.

دریافت دامنه رایگان

ساب دامین ویژه آموزش به صورت موقت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

دستاوردهای این دوره:

در دوره آموزشی طراحی سایت با وردپرس که بصورت رایگان توسط مجموعه ایران نت  ارائه شده  می آموزید به راحتی یک وبسایت برای خودتان و یا دیگران طراحی کنید و با آن بتوانید به دنیای تجارت آنلاین قدم بگذارید. یادگیری طراحی سایت با وردپرس آن هم با رویگرد دیجیتال مارکتینگ می تواند به روش های مختلفی برای شما درآمدزایی داشته باشد. 

شما به راحتی میتوانید هر نوع محصول و خدماتی رو با کمک سایتی که طراحی میکنید به فروش برسانید. ویا می توانید برای دیگران وبسایت طراحی کنید و از آنها بابت طراحی سایت و پشتیبانی کسب درآمد کنید  ، زمانی که طراحی سایت رو اصولی فرابگیرید استخدام شما در شرکت ها و مجموعه های  مختلف راحت تر خواهد شد  و حتی می توانید در آموزشگاه های مختلف این علم را به اشتراک بگذارید و از آن کسب درآمد کنید .

در این دوره آموزشی شما قرار هست با قویترین و معتبر ترین CMS حال حاضر دنیا یعنی وردپرس طراحی سایت رو فرابگیرید . وردپرس به دلیل اینکه صدها هزار توسعه دهنده در سرتاسر دنیا با تم ها ماژول ها و رفع مشگلات کمک به رشد این CMS کردند یک پلتفرم بی رقیب در دنیای امروز به شمار می آید . اتفاق خوبی که در این دوره قراره با اون روبرو شیم استفاده از صفحه ساز قدرتمند و روز المنتور میباشد که بیشتر نیازهای ما را در طراحی و توسعه وب سایت هموار کرده . 

آموزش اضافه کردن لوگو به سایت در آموزش رایگان وردپرس
آموزش اضافه کردن لوگو و تغییر بخش عنوان و معرفی سایت در وردپرس
نحوه صحیح تغییر لگو و بخش عنوان و معرفی کوتاه سایت در وردپرس
دسته بندی : آموزش, آموزش وردپرس
تاریخ انتشار :
آموزش نحوه تغییر متن های پیشفرض وردپرس
آموزش نحوه تغییر نوشته ها در سایت های ایران نت
نحوه صحیح تغییر نوشته ها و کم زیاد کردن متن در سایت های ایران نت و وردپرس
دسته بندی : آموزش, آموزش وردپرس
تاریخ انتشار :
نحوه تغییر رمز عبور در وردپرس و تغییر نقش کاربری-دوره رایگان طراحی سایت
آموزش نحوه تغییر رمز عبور پنل مدیریت سایت در وردپرس
آموزش نحوه صحیح تغییر رمز عبور و ایجاد نقش های مختلف در پنل مدیریت سایت
دسته بندی : آموزش, آموزش وردپرس
تاریخ انتشار :
آموزش طراحی سایت رایگان ، نحوه ساخت منو و شخصی سازی آن در وردپرس
آموزش اضافه کردن منو یا تغییرات در بخش فهرست در سایت
نحوه صحیح ساخت و ویرایش فهرست(منو) در سایت
دسته بندی : آموزش, آموزش وردپرس
تاریخ انتشار :
آموزش طراحی سایت رایگان ، آموزش اضافه کردن تصویر به سایت و بهینه کردن تصاویر
آموزش تغییر تصاویر در وب سایت های وردپرسی
نحوه صحیح اضافه کردن عکس و ویرایش تصویر در سایت
دسته بندی : آموزش, آموزش وردپرس
تاریخ انتشار :
نحوه اضافه کردن هدر به سایت-آموزش رایگان طراحی سایت
آموزش تغییر و ویرایش هدر وب سایت در وردپرس
نحوه صحیح ساخت و ویرایش بخش هدر وب سایت و اتصال آن به صفحات
دسته بندی : آموزش, آموزش وردپرس
تاریخ انتشار :
دسته بندی های این بخش شامل: آموزش, آموزش وردپرس, طراحی سایت
این مقاله در تاریخ:
توسط: سعید صیفینوشته شده است .
تعداد نظرات : 3

3 پاسخ

  1. من خیلی سایت هایی رو دیدم که در بخش فوتر از نقشه گوگل استفاده کردن یا حتی فرم های بزرگی رو قرار دادن اما سایت های پر بازدیدی هم هستند پس چرا اونا این کار رو انجام میدن اگر ایراد داره؟

    1. سلام . ببینید در اینجا صحبت مشگل نیست بیشتر صحبت اصول و راهکارهای صحیح هست . مثلا سایت ورزش سه روزانه چندین میلیون بازدید داره و به یکی از سایت های قدرتمند ایرانی محصوب میشه که گوگل رتبه بالایی رو براش درنظر داره اما همین سایت از نظر تکنیکال کلا ریسپانسیو نیست به دلیل نوع طراحی شما تست موبایل فرندلی گوگل رو روی ورزش سه انجام بدید کلا ارور هست پس چرا گوگل این سایت رو نمایش میده ؟ دلیلش برند بودن و موارد خوب بیشمار این سایت هست . به قدری این سایت به صورت دایرکت درخواست روزانه در گوگل داره که اگر گوگل بخواد اونو به دلیل ریسپانسیو نبودن به مخاطبین نمایش نده خودش رو زیر سوال برده ببینید این موارد رو روی سایت های بزرگ خیلی میشه دید مثلا سایت دیجی کالا با سرعت لود بسیار پایین و رتبه های بسیار پایین در موبایل هست که با تست سرعت گوگل میتونید مشاهده کنید و این سایت از المان های بیشمار و تصاویر حتی بهینه نشده استفاده میکنه اما چرا هنوز بهترین سایت فروشگاهی ایرانه دلیل باز مثل ورزش سه هست . اگر یه سایت با تمام امکانات دیجی کالا و سابقه و محصول و تمام موارد مشابه دیجی کالا باشه و در حال رقابت باهاش اون زمان دیجی کالا احساس نیاز میکنه که باید موارد ریز تر هم مورد برسی قرار بده که از رقابت عقب نیوفته . اما این را بدونید شما به عنوان یک سایت تازه کار یا کوچک نمیتونید از موارد مهمی مثل کاربرپسندی ، سرعت و … که گوگل برای آنها ابزار گذاشته سر پوشی کنید و نمایش داده بشید . اما همیشه موارد طراحی سایت به استراتژی شما بر میگرده و هیچ نسخه ثابتی وجود نداره شاید شما یک کاری دارید که نیاز مشتریان شما کاملا حضوری باشه و به اجبار برای بیشتر دیده شدن بخواهید نقشه گوگل رو توی فوتر خود قرار بدید اما برای پایین نیومدن سرعت لود سایت موارد دیگه رو بیشتر بهینه میکنید که جبران کنه . موفق باشید.

      1. واقعا ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و پاسخی کامل ارئه دادید . بله کاملا متوجه شدم . مرسی از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × چهار =