ایران نت لوگو

ایران نت ارائه دهنده خدمات هاستیگ و دامنه در حوزه فناوری و توسعه اطلاعات با متنوع ترین سرویس ها و خدمات ویژه کسب وکارهای آنلاین در کشور

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی

شما رو به تماشای ویدیوی تهیه شده توسط ایران نت جهت آشنایی با طراحی سایت فروشگاهی دعوت میکنیم

پیشنهاد میکنیم قبل از هر تصمیم در خصوص طراحی وب سایت حتما با انواع وب سایت آشنا بشید و با علم کامل ، زیر ساخت سایت خودتون رو انتخاب کنید .

نمایش ویدیو درباره طراحی سایت فروشگاهی

ما را در کانال یوتیوب دنبال کنید

شیر ویدیو

طراحی سایت فروشگاهی رو با چه پلتفرمی انجام دهیم ؟

دوستان کلا طراحی سایت با وردپرس تجربه کاربری قانع کننده ای رو ایجا میکنه . موضوع خرید راحت محصولات  میتونه مصرف کنندگان رو ترغیب کنه تا خیرد خودشونو تکمیل کنن. و این نکته خیلی خیلی مهمه .

یه مورد رو باید همیشه آویزه گوشمون کنیم . ببیند اگه از بهترین ابزارهای بازاریابی در جهان هم استفاده کنید اما سایت قوی و توانمند نداشته باشید . شک نکنید شما یه سایت نا امید کننده از نظر کاربران هستید .

پس طراحی سایت حرفه ای و تخصصی نقش اساسس در حصول اطمینان از اینکه وب سایت شما نه تنها کاربردی بلکه بصری و قابل اعتماد و کاربرپسند و آسان برای جستجو و خریده . و به زبان ساده     خرید رو به یک تجربه لذت بخش تبدیل میکنه .

طراحی سایت فروشگاهی

چه کسانی به سایت فروشگاهی نیاز دارند؟

توی بخش اول میخوام در خصوص مزایایی طراحی یک سایت فروشگاهیی موفق جهت توسعه و ارتقا کسب و کارهای مختلف صحبت کنم .

دوستان ،   طراحی سایت یک عمل کاملا تخصصی هستش  که نیازمند سالها تجربه و توانایی های شخصی وتیمی هست  . شما برای طراحی یک سایت فروشگاهی موفق ،  به متخصصان حرفه ای در این زمینه نیاز دارید.

و خوبه بدونید طراحی یک سایت ابتدایی در قالب های آماده هرگز نمیتونه شما رو به دارنده یک سایت فروشگاهی موفق تبدیل کنه .

هیچ وقت به تبلیغاتی  مثل بدون نیاز به داشتن دانش کد نویسی صاحب یک وب سایت شوید یا با 499 هزار تومان صاحب وب سایت شوید و…. گوش نکنید .

پس

بیاید همین اول نیازمندان داشتن سایت رو به دو دسته تقسیم کنیم .

دسته اول کسانی که صرفا میخوان یک سایت داشته باشن که توی  کارت ویزیت و تراکت یا لینک بیو اینستا یک لینک سایت داشته باشن . یا توی جمع های خانوادگی به عمه و خاله دوستان حتی ،  سایتشون رو نشون بدن و بگن ما هم سایت داریم و به نوعی معتبریم این داستان ها …

دسته دوم هم کسانی که می خوان حضور قدرتمند در دنیای آنلاین داشته باشند و به علم این رسیدن که درست ترین و اصولی ترین کار ممکن داشتن یک وب سایت خوبه .

خوب دسته اول اصلا لازم نیست وقت بزارن و ادامه ویدیو رو تماشا کنند با یه سرچ ساده تو گوگل با نام خرید قالب آماده سایت فروشگاهی یا شرکتی  میتونن 100 ها سایت معتبر و غیر معتبر رو مشاهده کنن  که از 70 هزار تومان تا 350 هزار تومان قالب میفرشون . هاست دامنه هم میتونن از همین ایران نت ارزونترین سرویس ها رو بگیرن یا دیگر همکاران ما و با کمتر ار 500 تومن  صاحب یک سایت بشن .

نکته ای که هست این دسته از عزیزان اگر بعد چند سال یا چند ماه پشیمون شدن و فهمیدن باید اصولی پیش میرفتن باید دامنه و قالب رو که دارن کنار بزارن و مثل بقیه از صفر اصولی شروع کنن.

اما دسته دوم . بادقت به ادامه این ویدیو توجه کنن. که خیلی میتونه برای گرفتن یک تصمیم درست کمکشون کنه .

یه ضرب  المثل داریم که میگه  اگه آنلاین نیستی پس وجود نداری .

البته این وجود با اون وجود که در ترس میاد فرق میکنه ها . توهین نشه خدایی نکرده .

من برای کسانی که محصول یا خدمتی جهت ارائه دارند وبه نوعی فروشنده محصوب  میشن ، میتونم بگم . اگر در حال حاضر سایت فروشگاهی ندارید . شک نکنید از اهداف بزرگ درآمدی و دستیابی به پتانسیل کامل کسب و کار خودتون عقب هستید.

بیاید باهم یه کوچولو در خصوص مزایای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس صحبت کنیم .

عزیزان وردپرس یک پلت فرم تجارت الکترونیک پیشرو ،  برای ساخت یک فروشگاه آنلاین و زیباست .

مزایای طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس چیست؟

شاید اگر 4 ساله پیش کسی به من میگفت برای را اندازی یک سایت فروشگاهی خوب و قوی برم سمت وردپرس ؟ خیلی با شک  جوابشو میدادم و بیشتر سعی به پشیمون کردنش در موارد خواص داشتم . چون وردپرس محدودیت های زیادی توی اون  زمان در بحث فروشگاهی داشت و عملکرد خوبی نشون نمیداد و وردپرس توی زمینه های دیگه مثل وبلاگ سایت های شرکتی و خبری عالی بود .

اما الان با اطمینان کامل میگم الویت اول وردپرس اما اگر شرایط خواص بود بقیه گزینه ها.

نکته ای که هست وردپرس به قدری در ساله های اخیر در زمینه سایت های فروشگاهی موفق بوده که یک سر گردن از تمام رقبای خودش بالاتر رفته .

فقط یک موردی که من همیشه میگم  ، این جا هم در توی این  ویدیو لازم میدونم بگم سایت های وردپرسی زمانی عالی هستند که یک طراح یا تیم طراحی خوب برای شما طراحی سایت رو انجام بدن نه یک نصاب قالب آماده یا عزیزانی که کمترین تجربه کاری در این زمینه رو دارند. پس

اینو همیشه گوشه ذهن داشته باشیم وردپرس یک نوع ابزار مناسب برای طراحان خوب  هست .

مثلا بیاید وردپرس رو با یک سری ابزار سطح بالا و عالی توی یه  تعمیرگاه ماشین تصور کنیم  . خوب   ،  این ابزار های پر کاربرد و مهم زمانی کارایی خوب دارند که دست یک مکانیک  ماهر باشن قطعا ابزار مناسب نمیتونه نابلدی یک مکانیک رو پوشش بده .

پس به این موضوع دقت ویژه داشته باشید .

چرا باید سایت فروشگاهی داشته باشیم؟

دوستان خوبه بدونیم در سال2020فروش آنلاین به شدت رونق گرفته حتی سایت های بزرگی مثل آمازون رشد فروش و سود سه ماه دوم خودشون رو با 40 درصد افزایش گزارش کردن . اما نکته قابل تعمل اینجاست که کسب و کارهای کوچیک هم که در دنیای آنلاین حضور داشتن و  پیشرفت چند برابری کردن و سهم رشد بالایی رو تجربه کردند.

اما همین جا یه سوال گوشه ذهن ما ممکنه ایجاد بشه.

چرا شرکت های کوچیک در دنیای رقابت تونستن جایگاه و سهم خوبی پیدا کنند ؟

بیایید این موضوع رو روی سایت های ایرانی برسی کنیم .

مثلا دیجی کال به عنوان یک سایت با قدرت و سابقه دامنه بالا و فروش بسیار بالا و یک برند معتبر و معروف زمانی تمام موراد رو کنار هم میزاریم نتیجه در روی کاغذ میشه هر محصولی که توی  دیجی کالا موجوده رتبه یک نتایج جستجو و غیر قابل رقابته . پس چون دیجی کالا هست تا ما سایت بزنیم بخوایم اون محصول رو بفروشیم همه از اون میخرن و اصلا گوگل مارو نمایش نمیده .

اما این نتیجه گیری درست نیست . بله هنوز هم دیجی کالا یا سایت های مشابه توی بسیاری از کلمات کلیدی و دسته بندی های اصلی در پزیشن های بالای نتایج جستجو هستند . اما الان سایت های تخصصی دونه به دونه پزییشن های خوب رو دارن مصادره میکنند . با سابقه دامنه کمتر قدرت دامنه کمتر و…. دلیل این موضوع هم فوکوس برندینگ روی یک محصول یا یک خدمت خواص یا تعدادی محدود از یک محصول هستش .

حالا مواردی مثل طراحی های جدید و مدرن سایت های فروشگاهی ، که برای جذب مشتری کارآمد هستش . یا موضوع بهینه بودن وب سایت ها  و رعایت نکات مهم سئو تکنیکال و از همه مهمتر استراتژی مناسب ،  تونسته عامل این موفقیت ها بشه .

پس دیگه وقتشه از این ذهنیت بیاین بیرون که چون دیجی کالا یا اسنپ و دیگر پلتفرم های قوی و پولدار …. هستند ما شانسی نداریم .

 

بهترین پلتفرم جهت طراحی یک سایت فروشگاهی چیه؟

خوب اولین چالش مهم برای یک کارفرمال جهت طراحی سایت فروشگاهی بحث انتخاب یک پلتفرم مناسبه .

ما توی دنیا    ،   پلتفرم های زیادی جهت طراحی انواع و ب سایت  داریم  که معایب و مزایای زیادی هم دارن .

ما به چند دلیل که در ادامه خواهم گفت الویت اول رو به وردپرس میدیم .

حدودا نود درصد کسانی که نیاز به وب سایت فروشگاهی دارند حالا از هر نوعیش  نیازشون با وردپرس هموار میشه . میمونه ده درصد که ممکنه پلتفرم های اپن سورس دیگه ای مناسبشون باشه یا نیاز به طراحی یک سایت کاملا اختصاصی و نوشتاری دارند . که البته این عزیزان باید بوجه ای ده ها برابر بیشتر از یک سایت وردپرسی رو کنار بزارن و خودشون رو آماده هزاران مشگلات و هزینه های پیش بینی نشده هم بکنن.

حالا بیاید یه مقدار تو  خوبی های وردپس ریز بشیم .

وردپرس به دلیل اپن سرس بودن خودش دست ما رو برای اتصال به تمام ای پی آی ها و انواع توسعه  ،  باز میکنه . و محدودیت های مثل دیگر پلتفرم یا سایت ساز ها رو نداره .

مثلا اگر شما با یک سایت ساز شروع به ساخت  وب سایت کنید یه سری امکانات مثل صفحه ساز ، صفحه پرداخت و ادغام پرداخت و … دارید اما توی سفارشی سازی و عملکرد مجموعه ای از ویژگی ها داخلی و خارجی و حتی انعطاف پذیری به مشگل خواهید خورد .

دلیل این موضوع هم محدودیت های موجود هست اما تو وردپرس شما با این محدودیت ها روبرو نخواهید شد . و روزنانه محدودیت های بیشتری از روی این سی ام اس برداشته میشه ما در هر آپدیت میتونیم مشاهده کنم که چقدر وردپرس در حال پیشرفت هست .

به زبان ساده زمانی یک سی ام اس  مثل وردپرس سهم بازار هفتاد درصدی در دنیا داره این به این معنی هست که تعداد زیادی طراح و توسعه دهنده در سرتاسر دنیا در حال رشد و توسعه این پلتفرم و برنامه های وابسته بهش هستن .  نتیجه این موضوع  میشه ،  اینکه در نود درصد مواقع میتونید با نصب یه پلاگین ساده یا تخصصی که از قبل طراحی شده نیاز های مورد نظر یک کارفرما رو انجام بدید.

توی پرانتز فقط بگم . الان سوال پیش میاد که ،،  خوب اگر وردپرس کمتر از ده دقیقه نصب میشه و هر نیازی رو باریختن چند پلاگین میشه مرتفع کرد . پس طراح سایت چه کاری میکنه ؟

دقیقا نکته هم همینجاست . ما زمان میگم  طراح سایت با نصاب سایت فرق میکنه یعنی همین .

دوستان همین الان در مخزن وردپرس صدها هزار پلاگین  ،، توسعه داده شده  اونم در خصوص رفع نیازهای مرتبط به وردپرس.   تو پرانتز بگم پلاگین همون برنامه های هستن  که امکاناتی رو به وردپرس اضافه میکنه . مثلا شما گوشی موبایل رو سیستم عاملش رو وردپرس فرض کن پلاگین ها رو برنامه های اندروید فرض کن مثلا شما میخوای صدا ضبط کنی یک برنامه میریزی این امکان رو به گوشی خودت میدی .   بریم ادامه  حال به جرئت خدمت شما عرض میکنم بیش از نود درصد این پلاگین ها  کاملا بدرد نخور هستند . شاید تعجب کنید . اما مثال میزنم . اگر گوشی اندروید دارید یا آی او اس  چند هزار برنامه در اپ استور یا گوگل پلی وجود دارند . که میتونن امکانات خواصی رو برات  فراهم کنه  اما آیا همه خوبن ؟

پس بحث تشخیص خوب بودن واقعی یک برنامه و از همه مهمتر سازگاری و نیازهای اساسی و الویت بندی در بحث طراحی بسیار مهمه مثلا ما چرا میگیم قالب آماده خوب نیست . چند دلیل داریم برای این حرف . اولی عدم سازگاری با پلاگین های مورد نیاز .

ببینید یکی از شایع  ترین مشگلات یک سایت وردپرسی اینه که  زمانی یک پلاگین نصب و فعال میشه سایت مریزه به هم یا دان میشه دان هم یعنی قطع میشه میاد پایین سایت و حتی توی آپدیت پلاگین ها ممکنه به مشگل بخورید و این عدم سازگاری و رفع این قبیل مشگلات کار طراح خوب هستش .

مورد بعدی اینه که یک طراح خوب خودشو وابسته به انواع پلاگین ها  نمیکنه . فقط از چند پلاگین کاربردی و اصولی و معتبر استفاده میکنه . و الباقی بخش های طراحی رو با تجربه و توانایی های خودش جلو میبره .

بزارید یه مثال براتون بزنم .

به دلایلی فرم تماس سون که یکی از پرطرفدارترین فرم های در دنیا بوده که تقریبا 90 درصد قالب های آماده با کمک این فرم و اضافه کردن چند کد استایل دستی ارائه میشن .

خوب یک نصاب قالب یا یک طراحی مبتدی برای شخصی سازی این فرم میاد برای تغییر رنگ ها یک پلاگین میریزه برای تغییر فونت ها یک پلاگین دیگه استفاده میکنه . برای اضافه کردن بخش های شرطی از یک پلاگین دیگر برای ایجاد سیستم امنیتی و جوگیری از حملات اسپم یک پلاگین دیگه که مرتبط به فرم تماس سون هست و همین جوری مثلا برای از دست نرفتن ارسال های ناقص یک پلاگین برای ذخیره ارسال ها در یک بخش کاربری یک پلاگین و…… حالا تصور کنید یک قالب آماده از هر نوعش ایرانی خارجی اصلی نال شده و…. خرید کردید خود قالب بیش از 10 تا 15 تا پلاگین داره  حالا تنها کاستومایز کردن یک پلاگین فرم چیزی حدود 7 پلاگین دیگه نیاز داره.

اما یه طراح حرفه ای یک فرم تماس رو با تمام دیتاهای ذکر شده رو ، بدون پلاگین به صورت کاملا بهینه و درست به شما تحویل میده . شاید همین الان سوال پیش بیاد خوب حوسن این کارچیه ؟

دوستان پس من برای یکی از محاسنش یه مثال میزنم .

همه ما یه  گوشی موبایل داریم  سوال اینجاست تا چه زمانی گوشی ما مثل اول با سرعت بالا و عالی به خوبی کار میکنه ؟

و چرا زمانی ما شروع به ریختن برنامه های متعدد میکنیم گوشی به نوعی خنگ میشه هنگ میکنه دیگه گوشی گوشی سابق نیست یا همین موضوع تو ی کامپیوتر ها هم هست . خوب یه بخش سر هارد هست و مموری که خوب باید بخشی از  فضا  رو برای نفس کشیدن گوشی یا کامپیتر و سرور سایتمون خالی داشته باشیم . که دلیل هاش هم  تخصصی هست  و حتی امنیتی که در ویدیوی دیگه میگم .

اما باید بدونیم هر برنامه ای که مامیریزیم مقدار زیادی از منابع گوشی ما رو درگیر میکنه حتی توی منابع مصرفی باطری هم تاثیر میزاره . جالب هست بدونیم که برنامه های بسته هم تاثیرات خودشون را در اکثر موارد دارن . حالا یه زمانی یه سری برنامه ها لازمه و معقول و استاندارد و بی خطر هستند  اوکی ،  اما خیلی از برنامه ها حتی توی گوشی هم مثل سایت ممکنه با هم سازگار نباشن و سیستم عامل شما رو به هم بریزن . حالا همین اتفاقات ،  سنگینترش روی سایت هم میوفته پس هرچی پلاگین یا نام فارسیش افزونه روی سایت کمتر باشه سرعت و عملکرد سایت بیشتر هست و از مشگلات سازگاری و امنیتی دورتر خواهد بود .

حالا چرا ما باید برامون سرعت خیلی مهم باشه . دو دلیل داره یک کاربران سایت که سرعت پایین باعث نارضایتی اونا میشه و ممکنه سایت رو ترک کنن. دو موتورهای جستجو که یکی از الویت های مهمشون سرعت لود سایت هستش که میتونه تاثیر مستقیم توی  نتایج جستجو ما داشته باشه .

موبایل فرندلی بودن در سایت های فروشگاهی چه تاثیری داره؟

مورد بعدی که خیلی مهم هست و باید بهش مثل سرعت دقت بشه بحث موبایل فرندلی بودن سایت هست .

ببینید دوستان زمانی که گوگل برای یک امکان ابزار تهیه میکنه یعنی اون امکان جز موارد بسیار مهم در پیکربندی یک سایت باید باشه . و برای گوگل رعایت کردنشون مهمه . به همین خاطر گوگل برای تست سرعت لود سایت و موبایل فرندلی بودن ابزار های رایگان قرار داده.

 

یکی از ، بحث های موبایل فرندلی بودن مورد ریسپانسیو هستش . چون مواردی زیادی هست مثل سایز فونت یا فاصله بین دکمه ها و کلی مورد دیگه .

اما ریسپانسیو بودن یک سایت   ،،،   دیگه ،،، یک امکان نیست بلکه جز واجبات یک سایته . مثلا یه زمانی کاربران با کامپیوتر بیشتر وارد سایت ها میشدن و اصلا گوشی ها قابلیت اینترنت نداشتن خوب همیشه طراحی های مطابق با سایز دستکتاپ ها میشد . و اصلا سایت ها قابلیت نمایش در ابعاد کوچیکتر رو نداشتن مثلا کسی یه لب تپ جدید میخرید حالا ال سی دی کوچیکی هم  داشت توی بیشتر سایت ها نصفه سایت ها رو میدید . یا باید اسکرول های به سمت چپ راست میکرد. اما زمانی موبایل قدرت کافی توی اینترنت گرفت الان بیشترین دیوایس مراجعه کننده به اکثر وب سایت ها موبایله و حتی این آمار در بعضی وب سایت ها بیش از 90 درصد رسیده  . اما حالا یه سری وب سایت ها نصف نصف یا ممکنه کمتر که برمیگرده به نوع کاربری هر وب سایت . به همین دلیل هم بحث ریسپانسیو برای گوگل خیلی  مهمه .

یه سایت ریسپانسیو یا به نوعی واکنش گرا در دیوایس های مختلف میتونه بهترین عملکرد رو داشته باشه . و تغییرات شخصی سازی شده رو نمایش بده .و در سایت های داینامیکی مثل وردپرس بحث ریسپانسیو میتونه به عملکرد و نمایش المان های متفاوت هم در دیوایس های خواص کمک کنه .

مثلا ما میتونیم یک المان تصویر رو در دیستک تاپ داشته باشیم اما توی  موبایل نه  یا حتی نوع طراحی رو در دیوایس های مختلف تغییر بدیم . نکته این بحث کارایی و عملکرد بسیار مناسب سایت های طراحی شده با وردپرس هستش  که البته  ،،،  بازهم ،  به طراحی خوب یک سایت بر میگرده  پس اینجا هم داشتن یک طراح خوب میتونه به ما کمک کنه . مگر نه همون مثال مکانیک که زدم اینجا هم صدق میکنه.

برای طراحی سایت فروشگاهی به چه مواردی توجه کنیم ؟

مورد بعدی بحث دست  باز داشتنمونه .

ببینید ما تو وردپرس در بخش کاستومایزش به صورت 99 درصدی دستمون بازه  .

دوستان بحث زیبایی  یه ارزیابی ذهنی مهم هستش  . که توی طراحی وب ،  ظاهر خوب معمولا به چیدمان مناسب و تایپوگرافی و نماد نگاری حالا تصاویر واضح  وسایز عناصر و… هستش که میتونه تمایز رو در  وب سایت های فروشگاهی ایجاد کنه .

توی خیلی از پلتفرم ها و سایت سازها این امکانات  به صورت کامل سفارشی نمیشن . و محدودیت های زیادی برای شما وجود داره . . اما تو وردپرس هیچ محدودیتی وجود نداره و به راحتی اجرا و ارائه میشه .

خوب تا الان یه بخشی از خوبی ها و امکانات رو اشاره کردیم .

اما همه طراحی سایت این موارد نیست . بخش یو آی که بیشتر اشاره شد اما بحث یو ایکس و استراتژی های مورد نیاز همیشه تو سایت های فروشگاهی مورد های بسیار مهمی هستند که متسفانه خیلی جدی گرفته نمیشن .

 مثلا بحث منو و عملکرد اون . خیلی دیدیم که چون دیجی کالا یک منو بزرگ و پر محتوا داره که ما به عنوان مگا منو میشناسیم .پس منم سایت فروشگاهیم می خوام یه منو در اون حدبزرگ داشته باشه . خوب آیا سایت شما مثل دیجی کالا 4 میلیون به بالا کالا داره ؟ دیجی کالا حتی مجبور شده به دلیل بزرگی زیاد حتی از دسته بندی ها هم عبور کنه به سردسته های مگا یا کلی برسه

خیلی وقت ها داخل یک دسته بزرگ که میشید میبیدی 100 تا زیرد دسته اصلی وجود داره که توی اونا باز کلی دسته بندی فرزند هست تا به محصول خطم بشه. دلیلشم  حجم بالای کالاست . پس اون نیاز به مگا منو داره اما یک سایت با 50 محصول نه . اینجا بحث من زیبایی منو و بزگ کوچکی سایز نیست بحث زیر ساخت هست .

که یه سری ها نادونسته سرعت سایت رو به خاطر کلی کد اضافه و سنگین مگا منو فدای یه حرکت نا معلوم و بدون استراتژی میکنن . که اتفاقا همین کد سنگین قراره در تمام صفحات سایت وجود داشته باشه . حالا خیلی ریز نمیخوام بشم. چون این قبیل بحث ها رو بریم توش یک ساعت حرف بازمیشه .

یا مثلا بحث فیلتر .

اگثرا در انتخاب سایت،  به بخش سرچ توجه میشه ، اما مورد مهم فیلتر رو فراموش میکنیم .و خوبه بدونیم فیلتر اصولی و استاندارد در قالب های آماده پیدا نمیشه . چون زیر ساخت اجرای سخت و زمان بر داره و نیاز به استراتژی اجرا و عملکرد داره . اما توی سایت های شخصی سازی شده که به صورت حرفه ای طراحی شده باشن  فیلتر جایگاه مناسبی داره که کمک به بالا بردن رابط کاربری و رضایت مشتری و بحث سئو میکنه .

باز ویدیوی من طولانی شد . سریع چند مورد مهم دیگه رو بگم که انشالا جمع کنیم بحث رو

بریم یه جمع بندی کنیم .

من اول صحبت گفتم بیش از 90 درصد کسب و کارها میتونن با یک سایت وردپرسی که درست طراحی و کانفیگ شده و به نوعی شخصی سازی شده کارو به خوبی پیش ببرن . که به خاطر این بحث دلایل زیادی رو هم بیان کردم البته به صورت غیر تخصصی چون مباحث زیاد تخصصی هم وجود داره که از حوصله شما عزیزان خارجه میتونه باشه .

اما باید قبول کنیم وردپرس هم محدودیت های داره اونم برای برخی از کسب وکارها . مثلا این ویدیو در سال 2022 گرفته شده ممکنه شما سال 2024 در حال تماشای اون باشید . و دیگه وردپرس اون محدودیت های رو هم نداشته باشه یا تغییرات منفی توی خودش داشته باشه.  ما حال حاضر رو کار داریم

که البته

روند رو به رشد و استقبال چند صد میلیونی به معنی رشد روز افزون این سی ام اس خواهد بود . مثل

 صحبتی که اول ویدیو کردم که وردپرس رو برای ساختار سایت های فروشگاهی ،  چند سال قبل توسیه نمیکردم  اما با توسعه روز افزون سیستم های ایکامرسی و علاقه موتورهای جستجو به این قبیل سایت ها جهت ایندکس و نمایش ،  الان با اطمینان از وردپس حمایت میکنم.

اما هنوز که هنوزه اگر شما به دنبال یک سیستم فروش بلیط قطار هواپیما هتل هستید وردپرس گزینه مناسبی نخواهد بود . و حتی  ، کارایی مثل  ما شرکت های  هاستیگ که نیاز به  سرویس های خدماتی با زمان بندی و مدیریت مشتریان دارن  . مثلا توی بحث همین هاستیگ ما نیاز به سی ار ام دارییم که سی ام اس پرقدرتی مثل دبلیو اچ ام  سی اس میتونه کاربردی تر باشه . ولی اشتباه نکنید همه این موارد هم دلیل نمیشه  که سایت اصلی ما یا بخش وبلاگ ما که خیلی توی  سئو سایت موثره وردپرس نباشه.

بزارید یه مثال براتون بزنم . همین سایت ایران نت سایت اصلی معرفی که مشاهده میکنید که روی دامنه اصلی سواره سایتی بر پایه وردپرس هست که بهینه و اجرا شده . اما جایی که ما نیاز به سی ار ام جهت مدیریت مشتریان و خدمات به اونا داشتیم از یک سی ام اس دیگه بهرمند شدیم ودر  یک ساب دامین از دامنه اصلی سوار کردیم . الان شما داخل سایت ایران نت که برید بخش ثبت نام  یا ورد رو بزنید یا خرید محصولات هاست و دامنه مستقیم به سی ار ام ایران نت منتقل میشد یعنی عملا سایت و زیر ساخت تغییر میکنه . خوب چرا ما اینکار رو کردیم و خیل از شرکت های رقیب ما نه  و  همون پایه سایت اصلی رو رو همون سیستم بالا آوردن ؟ دلیل مشخصه ما از زیر ساخت های ساده و استاندارد وردپرس و خدماتی که توی سئو سایت با دردسرهای خیلی کم به ما میده بهرمند میشیم به همین دلیل خیلی از رقبای ما هم دارن یه اساس کشی میکنن و این کار ور انجام میدن .

 

دوستان سایت دیجی کالا هم بخش وبلاگ خودشو که توی سئو سایت خیلی موثر هست با وردپرس طراحی کرده . دلیل هم گفتم زیر ساخت های بهینه تر و بهتر و عملکرد بالا در رتبه گیری متورهای جستجو هست .

 

مورد مهمی هم که من گفتم مثل بلیط هواپیما و هتل  باز منظورم این نیست که اصلا وردپرس نمیتونه بلکه بهتر اینه با وردپرس پیش برید اما از ای پی آی های مرتبط به زیرساخت های پروازی و هتلی استفاده کنید .یا حداقل بخس بلاگ سایت رو با وردپرس یا در ساب دامین یا فولدر سایت ایجاد کنید . که پیشنهاد اول فولدر هستش .

 

چرا باید برای طراحی سایت فروشگاهی مشاوره کنیم ؟

واقعیت اینه ،،،  تشخیص اینکه بهترین زیر ساخت و نوع طراحی سایت برای شرایط مناسب شما یک کار تخصصی هست که نیاز به مشاوره با متخصصان این حوزه داره . شما اگر ده ها ویدیوی مختلف هم تماشا کنید درسته که درک بهتری از موضوع پیدا میکنید و اطلاعات بیشتری و کسب  میکنید که در تصمیمی گیری های شما نقش موثری هم داره . اما باز بهتره که یک متخصص دلسوز با رعایت تمام شرایط و جوانب و نگاه شما به آینده و توسعه  ،،   پیشنهاداتی برای شما داشته باشه . و از این رو ما بخش مشاوره تخصصی رایگان رو هم در واتس آپ هم به صورت تماس مستقیم فعال کردیم که میتونید از مشاوران ما کمک بگیرد و لازم میدونم مجدد بگم این مشاوره کاملا رایگان خواهد بود و هیچ اجباری و تعهدی جهت ادامه همکاری یا سفارش برای شما نخواهد داشت .

امیدوارم که تونسته باشم توی این تصمیم بزرگ نقش کوچکی رو برای شما عزیزان ایتفا کرده باشم. ممنون از این که وقت گذاشتید و به کسب و کار خودتون احترام گذاشتید برای آینده موفق تر . امیدوارم موفق و معید باشید . خدانگهدار .

 

نمونه های ارائه شده توسط تیم ایران نت

جزئیات بیشتر

بخشی از خدمات طراحی سایت در ایران نت

شما در ایران نت میتوانید انواع وب سایت تخصصی و غیر تخصصی رو سفارش دهید

خرید هاست- ایران نت

ایران نت ارائه دهنده انواع خدمات هاستیگ و دامنه ، طراحی و توسعه وب سایت با بیش از 20 سال تجربه موفق در حوزه مارکتینگ و طراحی .

راهنمای طراحی وب سایت فروشگاهی

برای موفقیت در سریعترین زمان آماده شوید در صورت نداشتن وب سایت نگران نباشین ما آماده شنیدن صدای گرم شما هستیم . تا بتوانیم بهترین خدمتگذار شما باشیم. 

قبل از هر تصمیمی یک مشاوره تخصصی کاملا رایگان مهمان ما باشید تا بهترین راهکار جهت رشد کسب وکار آنلاین خود را برسی کنید و در صورت تمایل از خدمات و سرویس های ایران نت استفاده کنید.